Делян Пеевски е дете, което купува цяла България. Това заяви пред bTV

...
Делян Пеевски е дете, което купува цяла България. Това заяви пред bTV
Коментари Харесай

Вежди Рашидов, ГЕРБ 2013 г: Пеевски е дете, опасно за националната сигурност. Рашидов 2020 г: Господин Пеевски е най-добрият дарител. Да му благодарим

Делян Пеевски е дете, което купува цяла България. Това съобщи пред bTV Вежди Рашидов от ГЕРБ през юни 2013 година

Днес 7 години по-късно Рашидов разгласи отново пред БТВ:  " Чест прави на господин Пеевски. Изкарваха го най-черния ангел, а се оказа най-големият дарител». «При цялата тая сиромашия ние ще минем всички граници от омразата, в случай че в този момент не му благодарим. Добро е делото, което прави господин Пеевски», сподели още Рашидов. И продължи: « Човекът дава пари и оказва помощ в тежка обстановка. Когато всички му се подмазваха, аз го подлагах на критика. Да, но в този момент жестът е добър, жестът е за всички ни, жестът е логичен “.

Преобръщането на Рашидов от ГЕРБ е не с главата наобратно, ами като влакче на ужасите.

Ето ги думите му преди 7 години:

Това е едно милионерче, охранено, на 30 години, което ми гради облик ", разяснява Рашидов медийни изявления по собствен адрес в избрани издания.

Той добави, че счита да съди медиите, в които са се появили въпросните изявления.

Оказва се, че всички печатни медии са на Пеевски. Казах преди дни, че това е рисково за националната сигурност ", изясни някогашният министър.

„ Омърсен е синът ми, омърсени са и внучките ми ", съобщи Рашидов и добави, че съответната обява във в. " Уикенд " съобщавала, че той употребява услугите на проститутки, а под текста била поместена фотография на внучките му.

Майката на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски - Ирена Кръстева го посъветвала да си потърси правата в съда.

„ Всеки, който се допре до Доган, стартира да ръководи пари " , безапелационен беше ексминистърът и прикани да се види от кое място Делян Пеевски има пари: „ Как идват от селата едни момченца и вървят с костюми и златни очила. "

По думите му неприятният имидж на българските турци идва с помощта на върхушката на Движение за права и свободи.

Позицията му пристигна в коментар на отрицателните настроения против регионалните шефове на Благоевград и Пловдив и митингите, до които това докара.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници! Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии. Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Запомнете: Има неистини, има проклети неистини, само че има и статистика!

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Лъжа 6 " Ад в Лондон. Моргите са цялостни. Британско летище може да стане коронавирусна морга " - Медийна сензация . Всъщност последните налични статистически данни демонстрират, че в действителност смъртността във Англия тази година е същата или по-ниска от предходната . Такова е ситуацията и в Ню Йорк (Истината виж тук https://petel.bg/Po-malko-hora-sa-pochinali-tozi-mart-vav-Velikobritaniya-ot-predishni-godini--Vazmozhno-li-e-Kovid19-da-se-okazhe-nay-velikata-obshhestvena-samopsihoza-na-chovechestvoto--__358338)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР